DISCLAIMER

RIH-Cové stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan onze website.

Ondanks de constante zorg en aandacht die besteed wordt aan de inhoud van deze website, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Wijzigingen kunnen doorgevoerd worden zonder voorafgaande kennisgeving.

Er wordt getracht de getoonde informatie zo volledig mogelijk te houden, echter is het onmogelijk om fouten volledig uit te sluiten waardoor het mogelijk is dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Derhalve kan aan de inhoud van deze website op geen enkele wijze rechten ontleend worden.

AFBEELDINGEN

Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het product weer maar kunnen door wijzigingen afwijken van de werkelijkheid. Aan de getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

COPYRIGHT

Alle (auteurs-) rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen of informatie in andere vorm, komen toe aan RIH-Cové of aan andere fabrikanten. Alle teksten en afbeeldingen op deze site mogen niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van RIH-Cové.

VIRUSSEN EN VEILIGHEID

Deze site wordt regelmatig gecontroleerd op computervirussen. Helaas kan de afwezigheid van virussen, die de werking van uw computer en/of programmatuur nadelig kunnen beïnvloeden, niet gegarandeerd worden.

ANDERE WEBSITES

Deze website kan links bevatten naar externe websites van derden. RIH-Cové is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van andere websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze websites.


R I H    een klasse apart sinds 1921